Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

STEMвесна2024

Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей.
Сучасні випускники – майбутні новатори та інноватори. І одинадцятикласники Радивилівського ліцею №1 – не виняток. Отож, на уроках математики в 11ав класах було проведено STEM-урок «City-fest – дивовижний світ математики». Учні, об’єднавшись у групи, створили проєкт «Космос», ЖК «Мрія», Калейдоскоп та «Курінь для козака».
Кожна група апробувала самостійно складені задачі практичного змісту з теми «Многогранники. Тіла обертання. Площі поверхонь та їх об’єми». Така робота допомогла старшокласникам розвинути компетентності, які поєднані з навичками ХХІ ст., а саме: уміння спілкуватися, працювати в команді, вирішувати проблеми в контексті інноваційних можливостей.

Схожі публікації

День вишиванки

#День_вишиванки у Радивилівському ліцеї №1 пройшов творчо, пізнавально, активно.

Всеукраїнський конкурс «Я – журналіст!»

15 травня 2024 року в Рівненській ОВА відбулося нагородження лауреатів XІV-го Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст». Цьогоріч учасниками конкурсу стали 846 учнів