Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Тиждень_початкової_школи

Перший день тижня пройшов під гаслом «Добре серце – великі мрії», адже саме цього дня весь світ відзначає Всесвітній день доброти. Позитивна атмосфера ранкового кола «Починаймо день з добра» допомогла юним ліцеїстам оцінити хороші вчинки та долучитися до челенджу: більше справ – більше «мрійок». Тему добра продовжили батьки ліцеїстів у майстерках «Професії моїх батьків».
У 1-В класі з дітьми спілкувалася мама Тетяна Міштур, яка працює сестрою-господинею у відділенні стаціонарного догляду Радивилівського територіального центру соціального обслуговування. Вона розповіла дітям про роботу цього закладу, свої обов’язки. Під час акції «Ми та батьки – волонтери» першокласники зібрали та передали до цього відділення яблука та печиво.
Ліцеїсти 1-А та 1-Б класів разом із батьками долучилися до майстер-класу «Своїми руками творімо добро. Вони розфарбували фігурки з гіпсу, які подарують близьким людям.
Підсумком дня став «Меседж доброти»: кожен здобувач освіти отримав солодкий гостинець та поради, як маленькими добрими справами зробити світ добрішим.

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі