Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Майбутні першокласники

14 листопада 2023 року 60 маленьких дослідників, вихованців Радивилівського ЗДО №1 «Сонечко», відвідали наш заклад для надзвичайно цікавого та захопливого дня знайомства з ліцеєм. Майбутні першокласники стали частинкою нашої шкільної родини, а ліцеїсти четвертих класів взяли на себе роль провідників у світ знань.
Тема дня «Калинова майстерка» стала справжньою пригодою для малят. Разом із здобувачами освіти 4-х класів вони вирушили в дослідницьку подорож, де вивчали колір, смак та таємниці зернятка калини. Це була унікальна можливість для малечі поринути у чарівний світ рослин та дізнатися, що робить калину такою особливою.
Легенда про походження назви куща розповіла дітям про те, як кожна пора року додає чарівності у життя калини. Малята слухали з великим захопленням, розглядаючи кожен листочок та гілочку куща.
У цьому дослідницькому процесі не обійшлося без мистецтва! Діти малювали калинові ягідки за допомогою ватних паличок. Кожна дитина виразно відображала своє бачення краси природи.
Зустріч з майбутніми першокласниками виявилася насправді неймовірною, наповненою радістю, відкриттями та теплотою. Ми впевнені, що ця подія стала тільки початком захопливого шляху для наших майбутніх ліцеїстів.

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі