Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

15.09.2011

15.09.2011
15.09.2011
Осіння пора для наших учнів – це ще один привід пофантазувати, висловити власні думки і позмагатися за титул переможця. Адже проведення Свята осені у нашому закладі – добра традиція. Ось і цього разу з нагоди 20-річчя Незалежності України та проведення Євро – 2012 у нас пройшов конкурс «Вереснева райдуга».
Приємно вразило те, з яким захопленням , натхненням й ентузіазмом виконали школярі домашнє завдання – зробили на відповідну тематику чудо-композиції. Втілити задумане дітям вдалося за допомогою квітів , сухоцвітів та деяких штучних матеріалів. І чого тут тільки не було: від чарівних букетів – до великих композицій, приго-тування яких потребувало неабияких навиків і вмінь!
Хорошою традицією стало і те, що виставку розмістили у шкільному фойє, що дало змогу всім, хто завітав до нашого навчального закладу , побувати декілька хвилин у квітковому музеї.
Хоча всі вироби вражали своєю красою та яскравістю, довелося все-таки визначити переможців. У конкурсі «Євро-2012» найкращими виявилися учні 3-А, 4-А, 5-В, 9-А кл.. ІІ місце у 2-А, 5-В, 6-В кл. і ІІІ у 7-В, 6-Б кл..
Букетами в їдальню відзначилися 4-В, 9-В, 11-В кл. і 5-Б та 11-А класи.
У конкурсі «До 20-ччя Незалежності України» першу сходинку посіли учні 3-Б, 5-Б, 8-А кл., другу – 4-Б, 7-А, 8-Б кл., третю – 2-А, 9-А, 9-Б, 9-В кл..

Схожі публікації

День вишиванки

#День_вишиванки у Радивилівському ліцеї №1 пройшов творчо, пізнавально, активно.

Всеукраїнський конкурс «Я – журналіст!»

15 травня 2024 року в Рівненській ОВА відбулося нагородження лауреатів XІV-го Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст». Цьогоріч учасниками конкурсу стали 846 учнів