Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

#English_camp

Дитячими усмішками та піднесеним настроєм запам’ятається усім другий день табору “English camp”. Ранкова зустріч розпочалася з новорічної активної руханки “Happy new year”. Свою вправність учасники показали в грі “Basketball “, де змогли позмагатися між собою та повправлятися у написанні англійських слів.
Наступним кроком кемпу стала інтелектуальна гра “Christmas Tree”, під час якої кожен учасник шукав слова зимової тематики на зображенні у вигляді ялинки. Активна гра “Bingo” дозволила дітям згуртуватися для досягнення спільної мети. За допомогою освітньої платформи вихованці ліцею виконували інтерактивні завдання “Animals”, де кожен пригадав та розповів про свою улюблену тваринку.
Поділившись на дві команди , кемпівці взяли участь у квесті, під час якого давали відповіді на різні тематичні запитання, а ще взяли участь у веселих забавлянках. Родзинкою дня була можливість поринути у світ польської мови. Для багатьох ліцеїстів це стало першим знайомством з нею. Вихованці закладу переглянули мультфільм “Porwanie Profesora Baltazara Gąbki” та тренували пам’ять віршем “Dzik”.
Фінальним акордом дня став перегляд усіма улюбленого мультфільму “Grinch”.

Схожі публікації

День вишиванки

#День_вишиванки у Радивилівському ліцеї №1 пройшов творчо, пізнавально, активно.

Всеукраїнський конкурс «Я – журналіст!»

15 травня 2024 року в Рівненській ОВА відбулося нагородження лауреатів XІV-го Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст». Цьогоріч учасниками конкурсу стали 846 учнів