Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Урочисте нагородження талановитих…

У Радивилівському ліцеї №1 відбулося урочисте нагородження талановитих здобувачів початкової освіти під гаслом “Наші перемоги тобі, Україно!”.
Директор закладу Віта Савицька привітала наймолодших учасників освітнього процесу та підкреслила про важливість навчання, досліджень та досягнень задля щасливого майбутнього незалежної України.
За результатами конкурсу “Інтелектуальні перегони-2024” 43 учні вибороли призові місця з математики, української мови та курсу “Я досліджую світ” (9 – перших місць, 13 – других, 21 – третіх). 52 ліцеїсти отримали грамоти переможців фестивалю учнівської творчості “Весняний зорепад-2024”, продемонструвавши свої таланти та здібності у семи номінаціях: “Поети.Барди”, “Вокалісти,Інструменталісти”, “Юний модельєр”, “Умілі руки”, “Хореографія”, “Кулінарне мистецтво”, “Кращий блогер”.
Переможці – це майбутнє не тільки нашого закладу, а й України, це гордість, ми дуже пишаємося колективом талановитих учнів, які перемагають і будуть перемагати надалі.
Сьогоднішнє нагородження – це старт до подальших здобутків. Зичимо і надалі примножувати свої знання у різних галузях задля перемоги!

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні