Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

ЯК БУТИ НАЙКРАЩИМИ?

🙌ЯК БУТИ НАЙКРАЩИМИ? Знає МОЛОДЬ Радивилівська громада !
🙌Активні молоді здобувачки освіти Радивилівський ліцей №1 пройшли довгий шлях і з поміж 300 команд з усієї України та ☝️увірвалися ☝️у 10 найкращих.
☝️21 – 24 березня 2024 року у місті Київ відбувся буткемп третьої національної хвилі «STEM освіта» від Upshift UPSHIFT✨.
☝️Впродовж чотирьох днів кемпінгу Соломія Шаблій, Олександра Кондратюк, Олена Дубчак, Анна Пахольська разом працювали в команді під назвою «Сміливі» разом із ментором Владиславом Скороходом, а також у спільному колі з усіма учасниками з Миколаївської, Одеської, Кіровоградської областей, Дніпра, м.Київ та ін.
🙌Комунікуючи з командами інших міст, підвищили свої персональні навички, і до того ж, знайшли нові знайомства. Отримали незабутні емоції та враження, нові знання та вміння, цікавий досвід та напрацювали візію проєкту. На завершення – успішно презентували проєкт на погодження перед експертами.
🙌🤝Вітаємо дівчат, і бажаємо їм наснаги, адже попереду ще підготовка та реалізація самого проєкту!
🙌Пригадаємо, ☝️нещодавно проєкт від UPSHIFT було реалізовано командою учнівської молоді Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака.

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні