Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Вітання переможцям

Вітаємо
Панасюк Софію,
ліцеїстку 9-А класу,
з перемогою (ІІІ місце)
у обласному етапі Всеукраїнського
конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти
“Край, в якому я живу”
та її наставницю Надію Пилипюк
25 січня 2024 року комунальним закладом «Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді» Рівненської обласної ради проведено І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Мета конкурсу – виховання у дітей та молоді любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, сприяння збереженню історичної пам’яті, удосконалення змісту, форм і засобів музейної роботи у закладах освіти Рівненської області. У зв’язку з дотриманням законодавства України відповідно до умов воєнного стану журі конкурсу оцінювало учасників за надісланими відеоматеріалами. На розгляд журі І туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» було представлено 42 оглядові екскурсії музеями закладів освіти Рівненської області.
Радивилівський ліцей №1 у І турі конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» в секції музеїв широкого історичного профілю представляла Панасюк Софія, учениця 9-А класу.
Софія продемонструвала вміння творчо поєднувати презентацію експозицій музею та розповідь, акцентувавши увагу на найбільш важливих музейних предметах та їх особливостях.

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі