Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

«Пліч-о-пліч» шкільний етап змагань з волейболу.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 24-25 січня 2024 року в Радивилівському ліцеї №1 відбувся шкільний етап змагань з волейболу, учасниками якого були збірні команди 8-9 класів.

Волейбол – це не лише спорт, але і справжня гра, яка об’єднує навколо себе людей, надаючи їм можливість показати свої спортивні здібності та командний дух.

Розпочалися змагання хвилиною мовчання, під час якої учасники турніру вшанували пам’ять загиблих за незалежність та свободу нашої держави, спільного виконання гімну України та гімну загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». У турнірі взяли участь 6 команд. Кожна гра була цікавою та захопливою, юнаки та дівчата запекло змагалися за звання найкращої.

За підсумками змагань турнірна таблиця виглядає так:

І місце – 8в, 9в класи

ІІ місце – 8б, 9б класи

ІІІ місце – 8а, 9а класи

Яскравим завершенням спортивного дійства 26 січня став волейбольний матч «Битва чемпіонів», учасниками якого стали кращі гравці шкільного етапу змагань серед 8-9 класів.

У напруженій боротьбі впевнену перемогу здобули дівчача збірна 8-х та юнаки 9-х класів.

Учасники змагань нагороджені дипломами та пам’ятними кубками.

 

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі