Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

#Україна_понад_усе

Напередодні нового 2024 року в Радивилівському ліцеї №1 встановили ялинку з особливими новорічними прикрасами, які відповідають календарю українських національних традицій та пам’ятних дат.
До створення патріотичного символу Нового року долучилися здобувачі освіти 4-11 класів. Спільна мета, творча наснага та неймовірна жага до перемоги, об’єднала дітей у цій колективній творчій праці. Роботу розпочали десятикласники, які спроектували ескіз ялинки та виготовили каркас, зробили викрійки новорічних іграшок з лляної тканини у вигляді Вифлеємської зірки. Кожен класний колектив методом жеребкування обрав одну з дат календаря, отримав викрійку та продовжив роботу над реалізацією проєкту.
Юні художники поставили перед собою мету перетворити святкові прикраси в чарівний календар, який розкаже про найважливіші свята та події незалежної України. Свої неповторні, власноруч намальовані роботи, ліцеїсти презентували під час проведення новорічних заходів.
Виготовлені прикраси, сповнені поваги й любові до України, не лише прикрашають ялинку, а й розповідають усім про красу та символіку кожного українського свята, надихаючи до збереження та вшанування нашої культурної спадщини.

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі