Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Школа_мрії

14 листопада ліцей перетворився на сцену для великої та незабутньої події – тематичного дня “Школа мрії”.
Це була подорож у світ навчання, де діти початкової школи відвідали чудовий музейний комплекс Радивилівського ліцею №1, створений з ініціативи та при безпосередній участі екс-директора Алли Фаєвської.
Екскурсію музейними залами провели юні екскурсоводи 8-9 класів. Подорож розпочалася з відвідання експозиції “Історія шкільництва ХІХ-ХХ ст.”, де маленькі відвідувачі могли доторкнутися до давніх шкільних предметів та відчути дух минулих поколінь.
Локація “Наша гордість” розповіла про найяскравіші досягнення та успіхи наших учнів. “Світлиця випускників” познайомила із випускниками різних поколінь нашого закладу. У “Кімнаті шкільних традицій” відвідувачі дізналися про унікальні звичаї, які надають нашому навчальному закладу неповторності.
У “Залі Героїв” зберігається світла пам’ять про тих, хто віддав своє життя за незалежність та свободу України. Експозиція “На скрижалях історії 21 століття” дозволила дітям заглибитися у сучасну історію нашого ліцею. Після відвідин музею здобувачі освіти виконали пізнавальні тести, складали математичні завдання про школу, створювали школу своєї мрії з конструктора Lego, виготовляли макет школи 3D-форматі.
Мета цієї події полягала не тільки у пізнавальному аспекті, але й у вивченні історії, традицій та звичаїв нашого навчального закладу. Діти занурювалися у світ минулого та сучасного, розширюючи свій кругозір та розуміння того, що означає бути частиною нашої шкільної родини.
Цей день запам’ятається всім, як яскраве свято знань, традицій та мрій!

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні