Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Відкриття інтерактивного Центру

У Радивилівський ліцей №1 з’явилась нова сучасна навчальна платформа: інтерактивний Центр дистанційної освіти.
☝️Тут є все необхідне для ефективної організації онлайн навчання – мультимедійний комплекс для уроків та віртуальних науково-дослідницьких сесій, учнівської медійної комунікації в форматі розвитку освітніх міжнародних проєктів.🤝
✍️На відкритті Центру побували Радивилівський міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух, очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська .
✍️Концептуально цей простір спроєктовано ще і як музейний клас: тут встановлено модульну інформаційну експозицію у форматі 3 D, на якій – повна новітня історія закладу, починаючи із 2000-го року.
Експозиція – як відкрита книга для кожного, хто хоче дізнатися більше про педагогів та успішних випускників ліцею, які своїми досягненнями творили його імідж та історію.
☝️✍️Це вже шостий зал музейного комплексу в цьому освітньому закладі, де переплітаються долі шкільних поколінь. Загалом, у комплекс музею входять ще і кімната шкільних традицій, світлиця випускників, зал «Гордість школи» та зал Героїв. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
☝️✍️Як зазначила директорка ліцею, в Центр інтерактивного навчання придбано нові меблі, а допомогу в закупівлі мультимедійної системи надала Радивилівська міська рада, оперативно реагуючи на освітні запити воєнного часу.
✍️– Спільними зусиллями створено нові ресурсні можливості для освітнього процесу дітей громади, – про це зазначив Радивилівський міський голова Микола Карапетян під час відкриття Центру, подякувавши за розвиток та збереження кращих традицій ліцею педагогам, батьківській спільноті, учнівському активу.
✍️☝️Коротке знайомство присутніх з музейною експозицією провела директорка освітнього закладу Алла Фаєвська.
☝️❗Вона зазначила: цей куточок повноформатно транслює учнівській молоді наші історичні та культурні цінності. Тут – про все важливе, що відбувається у наші дні.
❗✍️Сьогодні у Радивилівському ліцеї №1 працюють 79 педагогів, щорічно заклад випускає в доросле життя найбільшу в громаді кількість молоді з відзнаками за особливі успіхи у навчанні. ✍️🤝Вихованці ліцею лідирують за підсумками незалежного зовнішнього оцінювання, а цьогоріч Радивилівський ліцей №1 успішно відзначився у рейтингу обласних загальноосвітніх закладів відповідно до результатів НМТ, увійшовши в десятку кращих на Рівненщині.
✍️🤝Переживаємо непрості часи, але продовжуємо вдосконалювати освітній простір. Бо освічена та прогресивна молодь – майбутнє нашої вільної та незалежної України!🇺🇦

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі