Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Ментальне здоров’я: як подбати про себе

10 жовтня 2023 у Радивилівському ліцеї №1 відбулася низка інформаційно-просвітницьких заходів до Всесвітнього дня психічного здоров’я .

Здобувачі освіти 11-х класів узяли участь у годині інформування «Ментальне здоров’я: як подбати про себе», яку провела практичний психолог Віра Хмель. Старшокласники дізналися більше про програму ментального здоров’я «Ти як?», яку ініціювала перша леді Олена Зеленська, за запропонованим посиланням ознайомилися з порадами, техніками та методиками, які допомагають піклуватися про ментальне здоров’я – своє та людей поруч.

Учні 6б,в класів взяли участь у квесті «Здоров’я і я», де, зісканувавши QR-коди, переглянули пізнавальне відео, розв’язали кросворд та анаграми, виконали практичні вправи, які навчають регулювати свій емоційний стан та стан близьких.

Здобувачі освіти 8б та 11б класів зустрілися із Оленою Надорожною, провідним фахівцем із соціальної роботи Радивилівської ТГ, яка розповіла ліцеїстам про те, як працюють наші емоції, як подолати страхи і тривожність, а також запропонувала прості вправи для заспокоєння у стресових ситуаціях.

Учні 8-х класів зустрілися із працівниками Радивилівського структурного підрозділу ДУ «Рівненського ОЦКПХ МОЗ» та КП «Радивилівський ЦПМСД» РМР, які розповіли про збереження ментального здоров’я та продемонстрували вправи, спрямовані на усвідомлення важливості піклування про своє психічне благополуччя і підтримку тих, хто може зазнавати труднощів.

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні