Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Учнівське самоврядування

Напередодні відзначення Всесвітнього Дня учителя 29 вересня 2023 року в закладі було проведено День учнівського самоврядування – день дублера.

Ініціативу щодо святкування проявили здобувачі освіти 11-х класів, які підготували заміну уроків та святкову концертну програму. Вмотивовані одинадцятикласники захопливо поринули у процес учителювання. Під час засідання учнівської ради було обрано адміністрацію закладу на цей день.

Новостворена адміністрація, яку очолював Олександр Ковальчук (11в), приступила до роботи з великою відповідальністю: спланували заміну уроків та склали розклад, організували чергування, тематичні перерви для учнів. Учителі – дублери з допомогою педагогів – предметників написали поурочні плани, ознайомилися з навчальним матеріалом.

Приємно відзначити, що усі здобувачі освіти, які виконували роль дублерів, з усією старанністю справилися із роллю учителів, про що свідчать схвальні відгуки ліцеїстів 5-11 класів.

Ідея заходу, яка полягає у перевтіленні в роль учителя, дозволила майбутнім випускникам відчути всю серйозність професії педагога, бути більш уважними до своїх наставників, а для декого це був перший досвід проявити себе у громадській діяльності.

До організації відзначення Дня учителя були задіяні комісії учнівської ради. Так, члени трудової комісії підготували для педагогів святкові сюрпризи, всередині яких знаходились солодощі та листівка-привітання , виготовили декорації для оздоблення залу.

Члени культмасової комісії прикрасили зал до урочистого концерту, а також взяли участь у підготовці вітальної програми. Із Всесвітнім днем педагога учителів-пенсіонерів привітали юні волонтери ліцею , які власноруч виготовили яскраві та оригінальні святкові листівки. Після уроків у ліцеї відбувся святковий концерт «Маківка знань». Всі номери програми були пронизані почуттями патріотизму та любові до закладу, учителів, Батьківщини.

На фінальну частину свята на сцену вийшли одинадцятикласники, які звернулися до своїх наставників зі словами подяки та вдячності та подарували щемливу пісню «Подяку учителю».

Дякуємо всім за чуття ліцейської родини, а нашим захисникам та захисницям за можливість працювати та творчо проживати кожен день!

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні