Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Франко-поліглот

Вчителі кафедри іноземних мов не залишились осторонь проведення тижня І.Франка. Вони долучились до цього засобами свого предмету.
Так у 2-х класах учні називали ім’я та прізвище Івана Франка по буквах ( вчителі Матюшок В.А., Водяна Л.В., Ничипорук М.С.).
У 5-Г і 5-А класах Матюшок В.А. та Водяна Л.В. провели бесіду про Івана Франка із використанням граматичного матеріалу , який вивчається.
Мовна зарядка « What is Franko?» на уроках у 7-х класах була присвячена видам діяльності , якими займався І.Франко за свого життя. (Вчителі Щербатюк Р.А., Стецюк Л.В.).
Учні 9-А та 10-А класів вчили вірш І.Франка «Kotliarevsky» англійською мовою (Матюшок В.А., Ничипорук М.С.). А в 9-В класі вчитель Сацик Л.В допомагала учням ознайомитись із творами Д.Байрона у перекладі І.Франка.
Учні 10-х та 11-х класів підготували інформацію «Франко – поліглот» . Вони декламували твори І.Франка у перекладі інших авторів , а також вірші відомих іноземних поетів , які І.Франко переклав на українську мову ( вчителі Стецюк Л.В. , Щербатюк Р.А.).
Темою уроків польської мови у 9-х та 11-х класах була «Франко і Польща» . Учні читали тексти, обговорювали їх , перекладали вірші І.Франка польською мовою , готували біографічні відомості про поета .

Франко-поліглот

Франко-поліглот

Франко-поліглот

Франко-поліглот

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні