Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

Щорічно 21 вересня відзначається Міжнародний день миру. ООН пропонує всім країнам і народам в цей День припинити військові дії та провести заходи, що закликають до миру. Учні Радивилівського НВК «Школа №1-гімназія» підтримали цю акцію, здійснивши Ходу миру вулицями рідного міста. Із гаслами «Ми за мир!», «Ми за мир на Сході України» школярі пройшли вулицею Грушевського до меморіалу Слави, де вшанували пам’ять загиблих у ІІ світовій війні хвилиною мовчання. Естафету миру, дружби і взаєморозуміння підтримали і учні Радивилівського НВК «Школа№2-ліцей», які приєдналися до колони учнів нашого закладу і уже разом пройшли до центральної площі міста.
Дорогою учні покладали квіти до пам’ятників Героям УПА, воїнам-афганцям, воїнам –визволителям, погруддя П. Стрижака, пам’ятного знака « Героям Небесної Сотні», могил Ігоря Черняка та Андрія Бєлкіна, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході країни. Завершилася акція проведенням флеш-мобу, в якому взяли участь учні двох закладів.
Учні 5-11 класів під пісню «Нам потрібне мирне небо!» утворили слово «МИР» та запустили у небо повітряні кульки, наповнені гелієм, з прикріпленим паперовим Голубом Миру. Заради миру учні 1-11 класів НВК зібрали підписи і помістили їх на символічного голуба , щоб привернути увагу усього світу, показати, що у важкий час як ніколи важлива єдність, і хай кожен з нас – краплина в океані, та разом ми зможемо подолати усі негаразди!

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

ХОДА МИРУ ТА ЄДНОСТІ

Схожі публікації

Вітаємо збірну команду дівчат ліцею

#Пліч_о_пліч_ГОРЛИЦЯ #разомпереможемо #scl_rivneregion Щиро вітаємо збірну команду дівчат ліцею, які стали призерами (ІІІ місце) третього етапу фінальних змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” Рівненської області з

НМТ 2024

Сьогодні, 8 травня, для зареєстрованих учасників основної сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення. У запрошенні зазначено адресу тимчасового