Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Вибори лідера учнівського самоврядування

Можна бути активним творцем свого життя, а можна пливти за течією чужих планів і дій. Кожний має право робити власний вибір. Та все ж варто спробувати переконатись у власних можливостях, спроможності організувати власне дозвілля, показати громадськості, якою є молодь школи.
Нещодавно у закладі відбувся звітно-виборчий форум учнівської ради. Голови шкільних комісій, їх заступники, відповідальні за роботу комісій у класних колективах зібралися разом, щоб прозвітувати про проведену роботу, скласти плани на майбутнє. Склалося враження що тут зібралася велика дружна сім’я, яку об’єднує не вік учасників, не їхні обов’язки, а їхнє прагнення працювати в команді однодумців і бачити результати цієї праці.
А згодом були вибори на посаду голови учнівської ради. Серед кандидатів кращі лідери учнівської молоді класів: Бруяка Іванна – 8-В; Паньковецька Вікторія – 8-В та Семенюк Яна 9-А. Дівчата гідно представили себе і свої програми. За підсумками голосування переможницею визнано Семенюк Яну ученицю 9-А класу.
Було і радісно, і дещо сумно прощатися із головою Козіцькою Анею, яка склала свої повноваження голови (закінчує заклад), адже вона немало започаткувала, відкоригувала і змінила у діяльності ради. І всі ці зміни були на краще, саме вони робили наше життя більш барвистим і різноманітним.
Сподіваюсь, що діяльність ради під керівництвом новообраного голови, буде не менш змістовною і різноманітною.
Марія Мошкун, 9-В

Схожі публікації

Вітаємо юнацьку команду баскетболістів

Щиро вітаємо юнацьку команду баскетболістів нашого ліцею, які стали переможцями ІІІ зонального етапу змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” та їх тренера Коханця Віктора Анатолійовича.Бажаємо надалі