Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

Радивилівський ліцей N°1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області

logo

Свято талантів

Свято талантівСвято талантів – як підсумок навчання впродовж 2012-2013 років. У святково прикрашеній залі Дерево плодів – стиглих, червоних та золотих яблук. Тож цього дня ми збираємо щедрий урожай перемог у районних, обласних і Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах і змаганнях.
Талант – це не лише дар, а й нестримний потяг до навчання, нелегка праця здобуття знань, мудрі настанови наших наставників-учителів.
Розпочалося свято вітальним словом А.В.Фаєвської, яка у своєму виступі відзначила, що учні нашої школи уже багато років поспіль стають переможцями районних етапів олімпіад, а у цьому році їх аж 53!
Свято талантівСпочатку були нагородженні наймолодші учасники нашого свята – «Юне обдарування». Особливі слова подяки отримали винахідливі дослідники Малої академії наук, які в обласному етапі вибороли 5 призових місць. Усі були приємно враженні талантами та кількістю переможців творчих конкурсів. Деякі з них навіть стали призерами Всеукраїнського етапу.
Але всі ці досягнення не були б можливими без наших учителів. Саме їм ми дякуємо за недоспані ночі, слова підтримки і допомоги. Для них звучали найтепліші слова та гучні аплодисменти.
Свято талантівСвятковий настрій нам дарували спів Воронка Андрія, Пастух Катерини, Прокіпчук Юлії, хореографічний ко-лектив 10 класів. Не залишилися поза увагою учні молодших класів, які також брали участь у святі.
Бурштиновими відзнаками були нагороджені найкращі учні, які принесли закладу найбільше перемог. Шевченко Андрій(10-Б кл.)отримав найвагомішу відзнаку – «Учень року», адже саме він став призером чотирьох обласних олімпіад. «Дослідник року»- Дейнека Ярина, «Талант року» – Пастух Катерина (10-Акл.). Спортсмен року» – Гусарук Юлія (8-В кл.). «Надія року» – Гунько Роман(10-Б кл) і Мацюк Ангеліна (9-В кл.).
Бажаємо нашим інтелекттуалам і надалі не зупинятися на досягнутому та приносити нові здобутки у скарбницю шкільних перемог!
Морозюк Вікторія,Мірецька Яна, 10-Б кл.

Схожі публікації

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024#STEMвесна2024 Незвичайний урок англійської мови відбувся у 10в класі під орудою учительки Руслани Діковської з теми «Vertical Farming (Вертикальне фермерство)», під час якого учні, об’єднавшись

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 В рамках STEAM-тижня «We learn, explore, experiment. Equipment» здобувачі освіти 8-х класів працювали над проєктом «Моя Періодична система». Восьмикласники презентували власноруч створену ілюстровану

STEMвесна2024

#STEMтиждень_spring2024 #STEMвесна2024 Принципи STEM-освіти успішно використовуються в математиці. Такий підхід до навчання розвиває логічне та математичне мислення, наукове розуміння сучасних освітній технологій у дітей. Сучасні